Posted in Daily stories, Party & Event, Review

My lovely duo b’day bash with Dulcet Patisserie

Minggu lalu ada 2 orang tercinta dan tersayang yang ultah hanya beda seminggu. My beloved youngest sister and my love of my life hubby. Huuuwaaaciiiih… πŸ™‚

Perayaan ultahnya sendiri cukup sederhana sih, makan-makan keluarga aja di RM Bakmi Permata untuk ultah adikku dan di RM Hayam Wuruk untuk ultah suamiku.

Untuk mereka berdua, selain kado tentunya aku belikan kue ulang tahun. Kali ini aku coba pesen di Dulcet Patiserrie yang tak lain tak bukan, tergoda foto-foto endeussnya di instagram yg mendeclare kuenya low fat, less sugar, premium quality.

Kali ini aq coba pesen signature cakenya which is..

Boston Cream Cake untuk adikku

20140306-131529.jpg

Choux Sable alias kue sus rasa green tea and vanilla untuk tea time

20140306-131304.jpg

Cheesecake Pie untuk suamiku

20140306-131430.jpg

Terbukti siih boston cream dan choux sablenya ga terlalu manis, soo moist dan ga terlalu creamy. Untuk cheesecake pienya rasanya kurang maghtegh di lidahku yaa, kurang cheesy dan cenderung plain, mungkin faktor less sugar itu tadi. But overall me like it! And you know what, abis nyoba kue2 Dulcet ini, kalau aq coba kue2 lain di bakery langganan sejuta umat kayak H*rv*st, Ch**s*c*k* F*ct*r* dan Cl**rm*nt, apalagi bakeshop yg lg hittsss di kalangan anak muda masa kini C*ll*tt* and L*l* rasanya jadi eneg banget, padahal 2 bakeshop sebelumnya itu favoritku looooh. Faktor lidah U ga bisa boong deeh. Etapiii red velvetnya the it cafe inisial “U” itu is still the best loooh.

Maybe next kalau pilih cake lebih selektif yg less sugar kayaknya.

Well, Anyway.

Happy 25th Birthday my li’l sister, you’re not a girl anymore, but not yet a woman also. Congratulation on your master degree and success on your career. Wecome to the digidibadabi financial world, it is a crazy madness jungle indeed and you’re still going thru the first step. Hope you’ll be more mature, independent and please GET MARRIED! Hahahahahahaha….

For my hubby, Happy near forty Birthday dear. Hahaha sok rahasia banget siih. At the age of 38 (tuuh ketauan juga kaan), i hope you can be the great Imam for our family, great dad for our child, great people for yourself and always be my everlasting lover ’till death do us apart. Cup cup waw waw, cuwiwiiiiiiit…..

Love you both..
Aamiin…

Advertisements

Author:

i'm an ordinary mom & wife with ultraordinary love..

4 thoughts on “My lovely duo b’day bash with Dulcet Patisserie

  1. Aih, selamat tambah umur ya, buat adik dan suaminya, mbak Shinta.. Semoga Allah tambahkan semuaaa yang baik kepada keduanya, aamiin. πŸ™‚
    Ngileerrr liat fotonya, euy! πŸ˜€

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s